top of page

Våra kurser

Tillsammans med familj, vänner eller kollegor delar vi tankar och kunskap samtidigt som vi lagar och äter en grönare måltid. Vi möts i köket bland råvaror, kryddor och härliga dofter i en gemenskap.

MAN TAGER VAD MAN HAVER 

2,5 timmar, vardag eller helg.

Du tar med dig vad som finns i ditt skafferi och kylskåp. Jag tar med mig vad som finns i mitt. Kanske är det något som närmar sig bäst-före-datum? En råvara som du inte vet hur du ska laga till eller älskar? Tillsammans upptäcker och improviserar vi fram en underbar middag av det vi har hemma. Kanske får vi ett härligt skratt på köpet?! 

TRERÄTTERS AW 

4 timmar, vardag eller helg.

Nu finns möjlighet att tillsammans laga och äta en smakrik grön middag. Samla en grupp vänner eller kollegor. Ni väljer temat, vi sätter ihop kvällens trerättersmeny. Ett roligt alternativ till den klassiska AW:n ute eller till fredagsmiddagen hemma. Vad sägs om en middag med krämig rotsellerispaghetti med stänk av parmesan och svenska bär? Eller kanske härliga quinoabiffar med vitlök, nötter och bladspenat? Eller melonkulor med wasabi och... Det här är bara början...

 

HJÄLP! MIN TONÅRING ÄR VEGAN

2,5 timmar, helg.

Ta med ditt barn eller barnbarn och tillsammans lagar vi en liten vegansk och vegetarisk lunchbuffé. Självklart är även du som inte har barn med dig varmt välkommen. Ni har chans att ställa frågor dela tankar kring en växtbaserad kost.

Kurserna äger rum kontinuerligt, Du är välkommen att skicka en bokningsförfrågan för den dag och kurs du/ni är intresserad av. Mer information ges vid bokningsbekräftelse.

Varmt välkomna!

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Vi håller våra kurser i det magiska köket hos Wolfgang Kleinschmidt AB vid Sickla Udde i Hammarby Sjöstad.

unnamed-3_edited.jpg
Studion 2109153201_edited.jpg
bottom of page